i twój sprzęt może tego nie włączyć jeśli będzie miał złą konfigurację.
to tak w 2008 teraz nie wiem czy dalej się trzyma 

Matius napisał(a):Narazie gry potrzebują przeważnie dwurdzeniowych procesorów, pamiec RAM to niewięcej niż 2 GB a karta grafiki to
najlepsza jest potrzebna do Crysisa (600 coś MB)

Post przez steemm dzisiaj, o 15:31
Matius napisał(a):Narazie gry potrzebują przeważnie dwurdzeniowych procesorów, pamiec RAM to niewięcej niż 2 GB a karta grafiki to
takie gta4 łapie zwiechy na 2GB ram

Matius napisał(a):Post przez steemm dzisiaj, o 15:31
Ale jednak chodzi.
Myśle ze 3 GB wystarczą.
Clank napisał(a):Matius napisał(a):Post przez steemm dzisiaj, o 15:31
Ale jednak chodzi.
Myśle ze 3 GB wystarczą.
Nie 3GB a 4 rdzeniowy procesor, tak wiem że ciężko jest się z tym pogodzić , że cztery rdzenie zaczęły być przydatne

Ufolec napisał(a):@driv - od Crysisa na pewno już jest kilka pozycji bardziej 'wymagających', np. Dragon Age: Origins, zalecane wymagania sprzętowe: Core 2 Quad 2.4 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 512 MB (GeForce 8800 lub lepsza), 20 GB HDD, Windows XP SP3/Vista SP1
czyli jak widać nie ma lekko i trzeba w 4-rdzeniowy inwestować jeśli mialby nam posłużyć także z grami z .. przyszłościnie wiemy jeszcze jak dalekiej ale jednak
bo 2-rdzeniowe to już wkrótce będzie.. za mało jak do gier. W laptopach już nawet 4 rdzenie pakują od pewnego czasu

ale tu akurat w przypadku "City Bus Simulator 2010" to jest to po prostu chyba jakiś żart, albo fatalnie wykonana gra, bo grafiką nie zachwyca 
steemm napisał(a):wiesz trzeba tu dodać jeszcze stalekrów bo i one mają całkiem ładną i zgrabną grafikę
).

Ufolec napisał(a):przecież o stalkerach pisałem kilka postów wyżej ..![]()
Przeczytał to co już wymienione i przepisał 

kosax95 napisał(a):Też myślę że Stalker jest wymagający a w Crysisie miałem problem z ostatnią misją.
Dla mnie wymagająca gra? a właściwie gry czyli strategie ale poważne typu nowe Tropico 3 gdzie masz masę czynników.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość