też niezłe 

driv napisał(a):Przypomniała mi się dwie bardzo fajne gry które powinny ci odpalić. Chodzi o Prey - kosmiczna strzelanka, oraz wymieniony przez Szpiegunka Godfather - Ojciec Chrzestny też niezła gierka. Jako pro gracz zaliczyłem obie gierki

steemm napisał(a):driv napisał(a):Przypomniała mi się dwie bardzo fajne gry które powinny ci odpalić. Chodzi o Prey - kosmiczna strzelanka, oraz wymieniony przez Szpiegunka Godfather - Ojciec Chrzestny też niezła gierka. Jako pro gracz zaliczyłem obie gierki
godfahter to straszny gniot, szkoda czasu na to badziewie, gra mierna, okropna nudna i bez sensu.
ale za to podobały mi się sposoby na zabijanie przeciwników, bicie, duszenie, walenie głową w stół, wyrzucanie przez okna i wpychanie do pieca... No tak po za tym kiedy to było, kiedy ja w to grałem lata,temu wtedy mnie gra rajcowała 

driv napisał(a):steemm napisał(a):driv napisał(a):Przypomniała mi się dwie bardzo fajne gry które powinny ci odpalić. Chodzi o Prey - kosmiczna strzelanka, oraz wymieniony przez Szpiegunka Godfather - Ojciec Chrzestny też niezła gierka. Jako pro gracz zaliczyłem obie gierki
godfahter to straszny gniot, szkoda czasu na to badziewie, gra mierna, okropna nudna i bez sensu.
Ja bym tak do końca nie powiedział, może i gra nie powala ale znajdzie się w niej kilka fajnych misji. Mi trochę zawadzał model jazdy...ale za to podobały mi się sposoby na zabijanie przeciwników, bicie, duszenie, walenie głową w stół, wyrzucanie przez okna i wpychanie do pieca... No tak po za tym kiedy to było, kiedy ja w to grałem lata,temu wtedy mnie gra rajcowała

steemm napisał(a):np call of duty można polować na niemców![]()
no w życiu w to nie grałem brak mi odwagi
tyle o tym słyszałem żeeeee hooo hooo....

Matius napisał(a):A jesli chodzi o gry na temat dinozaurów lub jakies polowania.

Matius napisał(a):A i jeszcze jedno....
Mam takie pytanie :
Czy pojdzie mi MOST WANDET na najwyższych detalach???

Matius napisał(a):A i jeszcze jedno....
Mam takie pytanie :
Czy pojdzie mi MOST WANDET na najwyższych detalach???

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość